Design

Arculattervezés – amikor egy névjegykártya eldöntheti az üzletet

Vajon mit gondolnak Önről partnerei, amikor kezükbe veszik névjegykártyáját?
Az első benyomás segít abban, hogy megszerezze a bizalmukat?

Az első benyomást nem lehet megismételni!

Ez az ami alapján döntéseinket meghozzuk. Amelyik cég ad a megjelenésére, az arculatra, már bizalmat keltett, és ha a bizalom megvan, akkor az üzlet megkötése innen már csak egy lépés.

Használja ki az első találkozás erejét!

Legyen olyan az arculat, mely segít a pozitív kép kialakításában! Senki sem engedheti meg azt a luxust, hogy a rossz arculat miatt kialakult negatív kép befolyással legyen egy döntés kimenetelére. Ez a negatív kép a partnerekben sokszor csak tudat alatt van jelen és nem is gondolják, hogy döntéseiket e negatív benyomás mennyire tudja befolyásolni.

Ne magyarázkodjon, hogy azért van más logó a névjegykártya felületén és az autón, mert a nyomdában nem volt meg ugyanaz a betűtípus. Mert ezzel csak ront a helyzetén! Hiszen ha annyi hatalma sincs, hogy egy elrontott munkáért elővegye a felelősöket és kijavítsák az arculati elemekben esett hibát, akkor mit várhatnának Öntől üzleti partnerei?!

Egyedi arculat Önhöz igazítva!

Keresse munkatársainkat, akik segítenek kialakítani Önnek a cégéhez illő, célcsoportjához és céljaihoz igazodó megjelenést, az egységes arculatot.A meggyőző látvány, a magával ragadó megjelenés rendkívül fontos. Az emberek többsége ugyanis érzelmi alapon dönt, amit a legtöbb esetben az első benyomás határoz meg.

Érdekli, hogyan tehetné hatékonyabbá cége arculatát?
Érzelmekre hatni a látványon keresztül lehet!
Felfigyelt már arra, hogy a motivációhoz az érzelmekre kell hatni?
A látvány, az egységesség, az esztétikum ebben nagy szerepet játszik.

Például, észrevette már magán, hogy szívesebben vásárol olyan szakácskönyvet, amelyben képek is vannak, mint amelyben nincsenek? Ennek egyszerű magyarázata van: az étel látványa felkelti a vágyat, és megkívánja az ételt. Szinte érzi az ízét a szájában, az illatát az orrában.

Már motiválva is van, hogy bármi áron is, de hozzájusson az ételhez, illetve először a szépen illusztrált szakácskönyvhöz.

Egy társaságnál is így működik ez, melynél ezt a motivációt az egységes arculat váltja ki a szemlélőből.

Az embléma, logó, igényesen megszerkesztett weboldal, névjegykártya, levélpapír, egységes céges arculat együtt, olyan, mint egy szépen illusztrált szakácskönyv; bizalmat ébreszt a partnereiben, és láthatóvá teszi társaságának filozófiáját.

Egy professzionálisan megtervezett arculat nem egyszeri kiadás, amely többet hoz anyagi téren, hírnévben, kapcsolatokban, mint amennyi költséget és időt ráfordított.

Az első benyomást nem lehet megismételni! De lehet módosítani!

Call Now ButtonHirdetni szeretne? SEGÍTEK!
DutchEnglishHungarianUkrainian