OMÉK 2019

Professzionalitás, nemzetköziség és innováció jellemezte az idén 2019. szeptember 26-29. között, immár 79. alkalommal megrendezett Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt (OMÉK).

Az OMÉK Magyarország legrégebbi és legnagyobb tradíciójú agrárgazdasági rendezvénye. A 2019-es eseményt szeptember 26-29. között rendezte a szaktárca és az Agrármarketing Centrum a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Az OMÉK az agrárium ünnepe, hiszen a kiállítás minden alkalommal felvonultatja a magyar mező- és élelmiszergazdaság termékeit, a kertészeti-, mezőgazdasági-, élelmiszeripari-, technológiai újdonságokat és a legkiválóbb magyar termékek különleges tárházát.

Az agrárminiszter szerint a vásár legfontosabb céljai között szerepelt az üzleti szerep erősítése és a fiatalok megszólítása:
– Az OMÉK egyik legfőbb célja a termelők, kereskedők és fogyasztók közti kapcsolat és bizalom elmélyítése, bővítése, ezáltal a magyar kereskedelem fejlesztése. Ugyanakkor fontos szempont az üzleti szempontú professzionalitás és a nemzetköziség előtérbe helyezése, üzletember találkozók szervezése – tette hozzá.

A tárcavezető kiemelte, az OMÉK kiváló alkalom arra, hogy a mezőgazdaságot a fiatalok körében népszerűsítse.

Call Now ButtonHirdetni szeretne? SEGÍTEK!
DutchEnglishHungarianUkrainian